Välbehövlig paus

Det har verkligen varit behövligt för mig att inte behöva se några hästar på ett tag. Jag har haft träningar och ridit lite men jag vill knappt vara inloggad på min instagram för jag struntar faktiskt fullständigt i hur det går för er andra att rida, vilka transporter ni köper eller om ni har tävlat. Haha fy så hemskt det låter men jag är bara inte intresserad. Just nu fokuserar jag på familjelivet och tur är väl det att semestern har inneburit flera projekt som vi startat, då har jag haft något att koncentrera mig på.

Nu har jag börjat jobba igen och det är skönt att få utlopp för mitt hästintresse här, och när jag kommer hem få fokusera på familj igen. Ni kanske inte förstår vilket engagemang det krävs att hålla en häst i bra form på en hög nivå, speciellt när den kanske kräver lite speciellt upplägg för att just vara i god form hela tiden. Vissa hästar är lösgjorda och mjuka jämt av sig själva, och andra behöver ett visst träningsschema för att hållas i trim helt enkelt. Hålla koll på träningar, hovslagare, foder mm. Det är ett väldigt hjul som ska dras runt hela tiden och det har varit så skönt i sommar att släppa taget om det. Det kommer ju en ny tid sen då vi ska starta om från början med unghäst, så tills dess får man lägga sitt driv på andra saker.

I januari får vi, om allt går som planerat, tillskott i familjen! Ett syskon är påväg och Aaron ska alltså bli storebror. Har haft en dröm hela mitt vuxna liv om att jag ska få vara hemma med våra barn och leva hemma-livet på landet. Den ska nu uppfyllas! Ni kan följa gårdsliv och familj på mina andra kanaler här och här. Kanske får vi lite andra djur på gården medan stallet står tomt. Kika gärna in där för att se vad vi pysslar med. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp