Framtidsplaner

När man blir gravid och redan har en liten son som man vill ge all sin uppmärksamhet så finns det inte plats för fler tankar. Vi har nu haft jullov hemma hela familjen och jag är höggravid med foglossning och en bebis som sparkar mig blå så jag har haft många timmar i soffan och sängen. Det är mycket jag funderar på inför framtiden och tittar tillbaka på min resa med Molle och drömmer om vad som kommer härnäst.

Det kommer nog inte dröja så länge förrän vi har hästar på gården igen, och jag är nog öppen i framtiden för ev någon inackordering. Vi har lite att göra innan såklart men denna sommar kommer mycket att hända. Vi drar vatten och avlopp samt bygger staket på ridbanan. Jag planerar för lite kurser och ridläger under min föräldraledighet, tur det går att planera in dagar för jobb också. Jag ser bland annat via sociala medier att det behövs fortfarande mycket jobb på både det fysiska och psykiska som innefattar bra ridning och horsemanship överlag! Vill bjuda in bra föreläsare och även bästa Mikaela igen för fitness träning, hoppas kunna göra det under någon helgkurs. 

Längtar verkligen upp i sadeln igen och har många fina hästar omkring mig just nu som jag får komma igång på. Om människor bara visste vilka pärlor de sitter på? Jag är fast besluten om att varenda häst går att förädla OM man vill, och om man är beredd att lägga ner mycket tid på att rannsaka sig själv och sin ridning/hantering. Det kräver mer av människan när man ska rida sin häst istället för att åka med. Så enkelt är det. 

Vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägg mer än att tala om att jag är på gång! I knoppen åtminstone. Återkommer när bebis tittat ut! 😅



Allmänt, Motivation | | Kommentera |
Upp