Det enda hindret är dina ursäkter

Vill bara börja detta inlägg med att säga tack, tack för allt engagemang och alla meddelanden vi har fått från er. Förstår att det kommer som en chock för några av er men att tanken att sälja vidare har funnits där har jag bara delat med mina närmaste. Jag är ödmjukast tacksam för alla hälsningar, det känns fantastiskt när ni skriver att det kan inspirera att också våga ta såna här beslut, det är också en del av detta hästliv vi lever.

Just nu är det ju tomt i stallet och jag är väl inte den som bara sitter stilla. Så det passade ju perfekt att jag drog igång en träningscircuit tillsammans med Mikaela som jag tränat med på gymmet innan. Jag har flera elever som skulle behöva stärka sig i sin egna kropp för att ta ett steg till i sadeln så vi ordnade en kort men effektiv träningscirkel där vi nu ska träffas 4 gånger på kort tid och få inspiration till övningar och annat vi alla kan göra hemma! 

Första träffen var igårkväll och jösses, jag tyckte vi kom igång bra på gymmet tidigare men det märks att man måste träna hela tiden för att inte tappa finliret även här. Räcker väl med att säga att man är glad när det är över!? Haha hoppas att jag ska kunna hålla i det här nu så min styrka finns kvar under tiden jag inte har en ridbar häst hemma. Skulle mer än gärna vilja åka och träna för Angelica med en lånehäst under tiden jag är hästlös, ska se om det finns någon fin häst att låna ibland. 

Här lånade jag Veronicas Angola efter att Molle fick ett sår i karleden inför en tävling, men Angola gjorde ett fint inhopp på meeting och vann första klassen.
 
Här har vi Lolas hopphäst Vilda som jag red 3 ggr tror jag sen kom hon 2:a i sin första dressyr någonsin med mig. En riktigt fin kvalitetshäst som idag hoppar höga klasser.
Allmänt, Träning | | En kommentar |
Upp